Feliratkozás Hírlevélre

Étlap, pizzalap, itallap

Alap étlapunkon reményeink szerint minden Kedves Vendégünk megtalálja magának, amire vágyik.

Halászlevünkre büszkék vagyunk és ezt a vendégeink véleménye is alátámasztja. Krémleveseink könnyed kezdő fogások lehetnek. Salátáink közül közkedvelt a csirkés cézár saláta és a grillezett kecskesajt balzsamecetes zöldsalátával.

Ínyencek figyelmébe ajánljuk a tűzdelt szarvas combot vörösboros párolt körtével és barnamártással ezenkívül a konfitált kacsacombunkat vagy a szűzérméket szalonna köntösben pikáns paradicsommártással és párolt spárgával.

Természetesen klasszikus ételek is megtalálhatók az étlapunkon, mint a cigánypecsenye, bécsiszelet, túróscsusza tepertővel és pulykamellsteak könnyed saláta körettel.

Halételeink közül bátran ajánljuk a fogas filét Orly módra, a harcsa paprikást, és a mandulás pisztrángot. Vegetáriánus vendégeink igényeit is próbáljuk kiszolgálni.

Pizzáinkat egyre több vendég választja és nem csalódnak benne; Pizza Parma E Ruccola, Pizza Tuna, Pizza Vampiro, és a Pizza Della Casa Picante a legkedveltebbek.

Házi készítésű limonádéval, szörpökkel (levendula, bodza, málna stb) frissítheti fel magát a hozzánk betérők. A vállalkozó kedvűek figyelmébe ajánlanánk szörppel ízesített habzó bor spricceinket. Aperitifként Szicsek pálinkafőzde és az Agárdi Pálinkafőzde termékeit kínáljuk Kedve Vendégeinknek.

Bor választékunkban, első sorban a Balaton felvidék remekműveit próbáltuk összeválogatni, de helyet kaptak rajta Villányi termékek is. Minden üveges borunkat decire is kínáljuk, reméljük, így jobban kedvet kapnak hozzá Vendégeink.